Kaymakam Çoban, Çulhalı Köyündeki Yaşlıları Ziyaret Etti

19.01.2014 03:24

Kaymakam Çoban, Çulhalı Köyündeki Yaşlıları Ziyaret Etti

Hekimhan Kaymakamı Mesut Çoban, ilçeye bağlı Çulhalı köyünde incelemelerde bulunarak, yaşlı ve hasta vatandaşları ziyaret etti. Çulhalı köyünde ikamet...

 

Hekimhan Kaymakamı Mesut Çoban, ilçeye bağlı Çulhalı köyünde incelemelerde bulunarak, yaşlı ve hasta vatandaşları ziyaret etti.

Çulhalı köyünde ikamet eden Ali Doğan, Layli Aydın ve Kibre Karakaş adlı vatandaşlarımızı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Çoban, yaşlı ve hasta insanlarımıza yardım etmenin mecburiyetten daha çok insanlık görevi olduğunu belirtti.

Sosyal Devlet anlayışı gereği yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç insanlarımıza yardım eli uzatmanın öncelikli görevleri olduğuna değinen Çoban; “Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kurmamızı sağlayan, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşıyan en değerli varlıklarımızdır” dedi.

Ziyaret ettiği vatandaşlar ile özel olarak ilgilenip sohbet eden ve ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda beraberindeki görevlilere çeşitli talimatlar veren Çoban, köy Muhtar Hidayet Yücel ile beraber köy içerisini gezerek incelemelerde bulundu.

 

Kaynak:

https://www.hekimhanekspres.com/guncel/kaymakam-coban-culhali-koyundeki-yaslilari-ziyaret-etti.html